Suomijazzin huipputekijät Sellosalissa
Yleisöjä yli genrerajojen sytyttävä Ilmiliekki Quartet on kuulunut yli vuosikymmenen suomalaisen musiikkikentän kärkinimiin. Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä jazzmuusikoista koostuva kvartetti esittää harvinaisella keikalla Sellosalissa 18. joulukuuta vielä julkaisemattoman neljännen albuminsa kappaleita. Konsertti on ainoa Ilmiliekin tämän vuoden esiintyminen pääkaupunkiseudulla.
Kuningasidea
Kuningasidea esiintyy tämän vuoden viimeisellä ikärajattomalla keikalla Sellosalissa 20. joulukuuta!

Ajankohtaista

RSS
 • Kuningasidea on reggae- ja rap-vaikutteinen 12-henkinen yhtye, joka on nauttinut elämänjanon sammuttamisen lisäksi hyvästä nosteesta ja täyteen ahdetuista keikoista jo keväästä 2010 lähtien. Kuningasidea esiintyy tämän vuoden viimeisellä ikärajattomalla keikalla Sellosalissa 20. joulukuuta.
 • Justimus on sosiaalisen median kautta jättisuosioon noussut sketsi- ja rap-kollektiivi, joka on huumorimusiikkivideoillaan, omaa nimeä kantavalla tv-sarjalla ja sketseillään kerännyt miljoonayleisön. Justimuksen viime vuonna ilmestynyt tv-sarja rikkoi TV5:n katseluennätykset, ja ryhmältä on juuri julkaistu uuden tv-sarjan jaksoja.
 • Suomalaisen progemusiikin pioneeri Jukka Gustavsonin juuri julkaistu sooloalbumi 'Mountain Information' on jo ehtinyt kerätä useita viiden tähden arvioita. Levynjulkaisukonsertti kuullaan Sellosalissa 3. joulukuuta, ja levynteossa mukana ollut Hoedown-yhtye nähdään myös mukana keikalla. Luvassa on täydellistä rytmimusiikin juhlaa!

Tapahtumat

RSS
 • Ilmiliekki Quartet
  18.12.2014 klo 19.00
  Yleisöjä yli genrerajojen sytyttävä Ilmiliekki Quartet on kuulunut yli vuosikymmenen suomalaisen musiikkikentän kärkinimiin. Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä jazzmuusikoista koostuva kvartetti esittää tällä harvinaisella keikalla vielä julkaisemattoman neljännen albuminsa kappaleita. Konsertti on ainoa Ilmiliekin tämän vuoden esiintyminen pääkaupunkiseudulla.
 • Mitra (PERUTTU!)
  19.12.2014 klo 19.00
  Konsertti peruttu levyntekoaikataulujen muuttumisen vuoksi! Liput voi palauttaa Lippupisteeseen 31.12.2014 mennessä.
 • Verta voi luovuttaa, jos on terve, 18–65-vuotias ja painaa vähintään 50 kiloa.