Domenico Cimarosa: Il Matrimonio Segreto (ensi-ilta)
Domenico Cimarosan vuonna 1792 säveltämä koominen ooppera Il Matrimonio Segreto (Salainen avioliitto) herätetään henkiin 1960-luvun englantilaisessa kaivoskylässä. Oopperan ajaton tarina rakkaudesta saa tuoreen tulkinnan nuorten taiteilijoiden käsissä Sellosalin ensi-illassa 4. syyskuuta.

Ajankohtaista

RSS

Tapahtumat

RSS
  • Domenico Cimarosan 1792 säveltämä koominen ooppera Il Matrimonio Segreto, Salainen avioliitto herätetään henkiin 1960-luvun englantilaisessa kaivoskylässä. Ajaton tarina rakkaudesta on siirretty hautaustoimistoon, jossa perheen autoritaarinen isä Geronimo toivoo pelastavansa perheen kunnian saattamalla huikentelevaisen tyttärensä Elisettan rikkaisiin naimisiin kreivi Robinsonin kanssa. Ooppera saa tuoreen tulkinnan nuorten taiteilijoiden käsissä.
  • Iltapäiväelokuva: Laulu
    9.9.2014 klo 13.30
    Jussi Huovinen on kotikylänsä Hietajärven ainoa asukas. Hän on viimeinen elossa oleva suomalainen, joka on oppinut vuosituhansia vanhoja runolauluja suullista tietä, omalta äidiltään ja isältään. Hanneriina Moisseinen on kuvataiteilija ja sarjakuvataiteilija, joka haluaa oppia Jussin lauluja ja kaikkea sitä viisautta, joka niihin kätkeytyy.
  • Kodin Kuvalehden lukijoilta pyydettiin vuodenvaihteessa 2013 tarinoita omista äideistä ja tyttäristä. Tarinoiden pohjalta dramatisoitiin esitys, jonka näytökset ovat olleet poikkeuksetta loppuunmyytyjä Helsingissä sekä muualla Suomessa. Nyt tämä jymymenestys nähdään ensimmäistä kertaa myös Espoossa!