Kip Winger (solo)
Useita platinalevyjä ja kuusi Top 40 -sinkkua saavuttanut AMA-palkintoehdokas Kip Winger tunnetaan ehkä parhaiten menestyksestään Winger-yhtyeessä ja varhaisesta urastaan Alice Cooperin basistina. Vahvojen akustisten soolokeikkojensa ja Winger-kiertueiden lisäksi Kip on mm. toiminut Alan Parsons Live Project -yhtyeen laulusolistina ja esiintynyt tai levyttänyt Alice Cooperin, Mark Farnerin, Roger Daltreyn ja Neal Schonin sekä Bob Dylanin kaltaisten tähtien kanssa.
Maa – ilma – vesi – tuli
Lahjakkaat nuoret taiteilijat Tuuli Lukkarinen ja Lily-Marlene Puusepp ovat luoneet uudenlaisen, herkän konserttikokonaisuuden nimeltä Maa – ilma – vesi – tuli. Konsertti koostuu sekä Tuuli Lukkarisen sävellyksistä että duon yhdessä tekemistä sovituksista, joissa luonnon elementit herätetään henkiin kanteleiden ja harppujen vangitsevien sointien sekä luonnon äänten avulla.

Ajankohtaista

RSS

Tapahtumat

RSS
  • Viiden nuoren musiikkikasvattajan muodostama Ammuu!-orkesteri esittää lastenmusiikkia tuorein ja svengaavin sovituksin niin entisille, nykyisille kuin tulevillekin lapsille. Vuodesta 2007 operoinut yhtye hallitsee myös kaikki musiikilliset tyylilajit kalevalaisesta laulusta salsaan ja sottiisiin, jazzista reggaen rytmeihin. Vuonna 2011 yhtye voitti Emma-palkinnon vuoden parhaasta lastenlevystä.
  • Burnout-elokuvan ensi-ilta
    20.9.2014 klo 19.00
    Burnout on indie-elokuva, jonka tekeminen aloitettiin vuonna 2011. Tarina kertoo nimensä mukaisesti työuupumuksesta. Tyylilleen uskollisena R&A-työryhmä lähestyy aihepiiriä mustan komedian keinoin.
  • Lempee ja lovee on monitaiteellinen, suomalaisesta kulttuuriperinnöstä kumpuava Kalevala-aiheinen konsertti, joka raottaa deittailun esihistoriaa suomalaisen kansanperinteen, musiikin, tanssin ja teatterin avulla. Konsertti voitti Kalevalaseuran ja Konserttikeskuksen Kalevala-ohjelmakilpailun vuonna 2013.