Paleface & Räjähtävä Nyrkki Sellosalissa - uusi albumi julkaistaan marraskuussa
Kotimaisen kantaaottavan hiphopin johtohahmo Paleface julkaisee 7. marraskuuta uuden levyn nimeltään Luova tuho, joka on hänen kolmas suomenkielinen sooloalbuminsa. Ennen levynjulkaisua Paleface vierailee 25. lokakuuta salikeikalla Sellosalissa.
Terry Hanck
Ilmiömäisenä, rokkaavana saksofonistina ja väkevänä, kaikkensa antavana laulajana tunnettu Terry Hanck ottaa yleisönsä luontevasti haltuun niin klubeilla kuin festivaalilavoillakin.

Ajankohtaista

RSS
  • Pop/soul-laulaja Jannan vahvaa tulkintaa kuullaan 11. lokakuuta Sellosalissa. Kesällä ilmestyneen uuden albumin suomenkielinen moderni pop-soundi avaa lahjakkaasta artistista uuden puolen: valtaisa radiosoitto ja yleisön vahva reagointi Jannan musiikkiin kertoo todellisesta läpimurrosta maamme tähtiesiintyjäkaartiin!
  • Juurimusiikin monitaituri Ninni Poijärven levynjulkaisu-/juhlakonserttia vietetään Sellosalissa 9. lokakuuta. Illan aikana Ninni esittää hiljattain julkaistun Tie-albuminsa kappaleita, ja konsertin toisella puoliskolla hän esiintyy oman Hoedown-yhtyeensä kanssa sekä kutsuu lavalle eturivin artistivieraita matkan varrelta!
  • “Mieleni minun tekevi...” Club For Five yhdistää 4.10. Mielitekoja-konsertissa yhtyeen ja yleisön suosikkisävelmät, uudet sävellykset ja sukelluksen ihmismieleen, ajatuksiin, suoraan sinne mistä sävelet kumpuavat.

Tapahtumat

RSS
  • Paleface julkaisee syksyllä paljon odotetun suomenkielisen levyn, ja odotettavissa on jatkoa Helsinki - Shangri-La, Talonomistaja ja Syntyny Rellestää -hiteille! Konsertin ensimmäisellä puoliskolla kuullaan kitaristi Aki Haaralan säestyksellä akustisesti esitettyjä tulkintoja niin työväenlaulun perinteestä kuin akustisia sovituksia Palefacen omista kappaleistakin. Toinen puoliaika on perinteisempi, kun Palefacen kanssa lavalle nousee virtuoosimainen Räjähtävä Nyrkki -yhtye!
  • Konsertti peruttu sairastapauksen vuoksi! Korvaava esityspäivä on su 22.3.2015 klo 15.00.
  • Verta voi luovuttaa, jos on terve, 18–65-vuotias ja painaa vähintään 50 kiloa.