Sami Hedberg 365
Suosikkikoomikko Sami Hedbergin 10-vuotisjuhlashow naurattaa myös Espoossa! Rakastettu kokovartalomies tekee ennätyksellisen suuren kiertueen vuoden 2015 aikana. Tervetuloa nauramaan sydämesi kyllyydestä!
Musiikkia viululle ja pianolle
Ohjelmistossa kuullaan mm. Ravelin Viulusonaatti ”Blues”, jonka säveltämiseen Ravel sai inspiraation amerikkalaisesta jazzista ja bluesista. Nuoret taiteilijat Kati Välimaa ja Laura Lehtonen opiskelevat Sibelius-Akatemiassa, ja ovat soittaneet duoparina jo useamman vuoden.

Katso kaikki tapahtumat

Ajankohtaista

RSS
  • Jousiorkesteri Virtuosi di Kuhmo konsertoi Sellosalissa sunnuntaina 17. toukokuuta hieman harvinaisempien kamarimusiikkiteosten parissa. Nikolai Rimsky-Korsakovin sekstetto ja Joachim Raffin oktetto tarjoavat vauhtia ja virtuositeettiä 1870-luvun tyyliin. Luvassa on hyväntuulista, pirteää ja keväistä musiikkia.
  • Vesterinen Yhtyeineen juhlistaa 8. toukokuuta julkaistavaa neljättä Onnellinen mies -albumiaan 20. toukokuuta konserttisalikeikalla Sellosalissa.
  • Mikä yhdistää Anna Puuta, Jonna Järnefeltiä, Jukka Leppilampea ja lauluyhtye Viittä? He kaikki laulavat espoolaisen Heimo Hatakan sanoittamia lauluja ja esittävät niitä Sellosalissa Heimo Hatakan 50-vuotisjuhlakonsertissa 9. toukokuuta.
  • April Jazz -festivaali tuo Espooseen 21.–26.4. jo 29. kerran koti- ja ulkomaisia rytmimusiikin huippuja sekä nousussa olevia, tuoreita ja kiinnostavia artisteja.
  • Rockmusiikin ystäville on herkkua tiedossa, sillä toukokuun 13. päivä Elvis Presleyn alkuperäiset muusikot vierailevat Sellosalissa. Konsertin ohessa tulee tarjoutumaan myös harvinaislaatuinen tilaisuus legendaaristen muusikoiden tapaamiseen. ”Rockin Kuninkaaksikin” kutsuttua Elvistä pidetään yhtenä aikamme vaikutusvaltaisimmista artisteista.