Lusia Rusintytär
Säveltäjä Juha T. Koskisen ja kuvataiteilija-kirjailija Hannu Väisäsen yhteistyönä syntynyt ooppera kertoo Lusia Korhosen tarinan. Ohjaus ja koreografia on Jorma Uotisen.

Katso kaikki tapahtumat

Ajankohtaista

RSS
  • Kolme albumia julkaissut, intiimistä laulutyylistään ja voimakkaista teksteistään tunnettu amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Joshua James esiintyy Sellosalissa 28. tammikuuta. Viime vuosien aikana nuori nebraskalainen laulaja on kerännyt palkittujen levyjensä kautta runsaasti julkisuutta ja hänen kappaleensa ovat tulleet myös Suomessa tunnetuksi muun muassa tv-sarjasta Sons of Anarchy.
  • Kotimaisen kokeellisen musiikin voimahahmoihin lukeutuva haitaristi Kimmo Pohjonen ja ylistetty ranskalaisrumpali Eric Echampard palaavat yhdessä esiintymislavoille. Jo vuodesta 2000 alkaen yhteistyötä tehnyt duo on kerännyt aiemmilla kiertueillaan ylistäviä arvioita. Kahdeksan konserttia kattava Vapaat äänet -kiertueen ainoa konsertti pääkaupunkiseudulla kuullaan Espoon Sellosalissa keskiviikkona 4. helmikuuta.
  • Apocalyptican sellisti Perttu Kivilaakso tarjoilee yllätysten illan Sellosalissa.
  • Ensi keväänä Suomeen saapuvan An Evening with Elvis’ Friends and Original Musicians -kiertueen konsertissa 13. toukokuuta Sellosalissa Elviksen ystävät ja muusikot innostuivat pohtimaan, minkälainen Elvis olisi 80-vuotiaana. Laulaisiko hän vielä? Olisiko hän muuttanut elämäntyyliään? Olisiko Elvis tehnyt maailmankiertueen?