Nopsajalka
Sellosalin syyskauden avaa perjantaina 29.8. kotimaisen reggaen ja rytmimusiikin pioneereihin kuuluva Nopsajalka. Soolouransa ohella hän on tullut tutuksi yhtyeistä Elokuu, Soul Captain Band sekä Kapteeni Ä-ni. Päivitetty Nopsajalka-soundi tuo reggaen sekaan entistä vahvempia vaikutteita R&B:sta, popista, soulista ja bluesista.
Winterreise
Rakastettu laulusarja Winterreise, Talvinen matka, on levytetty ja esitetty lukemattomia kertoja — ja jokaisella uudella kuuntelukerralla lauluista avautuu uusia ulottuvuuksia.

Basso Mika Kares, pianisti Marita Viitasalo ja näyttelijä Esko Salminen tuovat tuttuun teokseen uutta näkökulmaa avaamalla 24 laulun tekstit suomeksi. Ennen jokaista liediä Salminen resitoi runon käännöksen. Winterreise on sykähdyttävää runoutta siinä missä pakahduttavan kaunista musiikkiakin.

Ajankohtaista

RSS

Tapahtumat

RSS
  • Elokuun viimeisenä lauantaina vietetään värikästä Espoo-päivää eri puolilla kaupunkia.
    Sellosalissa Espoo-päivän ohjelma alkaa kello 14 yleisöluennolla, joka aihe käsittelee Leppävaaran alueen kehittämistä ja kaupunkisuunnittelua yleisesti.

    Kello 16 alkaen pyörähdellään puolestaan lämpiössä elävän musiikin tahdissa!
  • Valssi

    Ennakkotaitoja tai -ilmoittautumista ei tarvita. Tule parin kanssa tai ilman! Opetuksesta vastaa Ohjelmapalvelu Mielihyvä/Hilkka Toivonen-Alastalo
  • Domenico Cimarosan 1792 säveltämä koominen ooppera Il Matrimonio Segreto, Salainen avioliitto herätetään henkiin 1960-luvun englantilaisessa kaivoskylässä. Ajaton tarina rakkaudesta on siirretty hautaustoimistoon, jossa perheen autoritaarinen isä Geronimo toivoo pelastavansa perheen kunnian saattamalla huikentelevaisen tyttärensä Elisettan rikkaisiin naimisiin kreivi Robinsonin kanssa. Ooppera saa tuoreen tulkinnan nuorten taiteilijoiden käsissä.