Taiteilijat lähikuvassa -konsertissa soi ikivihreä jazz
Tapiola Sinfoniettan huhtikuun Taiteilijat lähikuvassa -konsertin ohjelmisto koostuu ikivihreistä jazzstandardeista. Ensi torstaina Sellosalissa kuullaan intiimi ”Take Love Easy” -kokonaisuus Ella Fitzgeraldin ja Joe Passin tuotannosta. Niitä tulkitsevaan trioon kuuluu Sinfoniettan kontrabasisti Matti Tegelmanin ohella laulaja Annimaria Rinne ja kitaristi Petri Krzywacki.
Gracias & The Globe Band
Gracias on kongolais-suomalainen räppäri Helsingistä. Hän löi itsensä läpi vuonna 2011 julkaistulla EP:llä, joka myytiin loppuun. 90-luvun hiphopista ammentaneen levyn kappaleista ”HKI” on jo genren sisäinen klassikko ja ”Mon€y” valittiin vuoden kappaleeksi vuoden 2011 Funk Awardseissa. Samassa gaalassa Graciakselle myönnettiin myös Paras uusi artisti- ja Paras debyyttilevy -palkinnot.

Voit voittaa avec-liput Graciaksen konserttiin osallistumalla kilpailuun Sellosalin Facebook-sivuilla!

Ajankohtaista

RSS
 • Ruotsalaisyhtye Weeping Willows julkaisi alkuvuodesta uuden albumin "The Time Has Come" ja keikkailee kevään aikana ahkerasti ympäri Pohjoismaita. Yhtye esiintyy Sellosalissa lauantaina 17. toukokuuta.
 • Uuden Musiikin Orkesteri UMO, Timo Lassy ja Valtteri Laurell Pöyhönen ovat kotimaisen jazzin käsitteitä ja laadun takaajia kukin omalla sarallaan. Luvassa onkin Tapaus isolla alkukirjaimella, kun suomalaisen jazzin takuukolmikko yhdistää voimansa kesän kynnyksellä!
 • Tapiola Sinfoniettan Taiteilijat lähikuvassa -kamarimusiikkisarjassa 10.4. kuullaan klassismin ajan klarinettiteoksia, jotka esitetään tyylinmukaisesti tuon aikakauden soitimilla. Ohjelmassa on kolme kamarimusiikkiteosta klarinetille, jotka ovat Mozartin, Crusellin ja von Weberin käsialaa.

Tapahtumat

RSS
 • Näkökulmia rakkauteen amerikkalaisissa jazzstandardeissa, Ella Fitzgeraldin ja Joe Passin innoittamana.
 • Huijareita ja veijareita
  25.4.2014 klo 19.00
  Juvenalian oopperaluokan draamallinen konsertti, jossa aarioita ja ensemble-kohtauksia mm. Engelbert Humperdinckin oopperasta Hannu ja Kerttu, Gaetano Donizettiin oopperasta Don Pasquale ja Mozartin oopperasta Don Giovanni.
 • Chopin: Janne Mertanen
  27.4.2014 klo 15.00
  Muun muassa Chopin-tulkinnoistaan tunnetun pianisti Janne Mertasen resitaalin ohjelmistossa Satie, Haydn sekä Chopin.