Meta4
Suomen menestyneimpiin jousikvartetteihin lukeutuva Meta4 konsertoi kuluvana vuonna muun muassa Dijónissa, Madridissa ja Lontoossa - sekä tietysti Sellosalissa!
Jorma Uotinen – Sous le ciel de Paris
”Ranskalaiset chansonit jäivät iholleni vuosina, kun asuin Pariisissa”. Jorma Uotisen sykähdyttäviä tulkintoja Jacques Brelin, Edith Piafin, Leo Ferren chansoneista tunnelmallisen Pariisin taivaan alla. Jokainen laulu on elämänmakuinen tarina.

Ajankohtaista

RSS
 • Psykedeelistä rytmimusiikkia esittävä Plutonium 74 toteuttaa loppuvuoden ainoalla keikallaan megaspektaakkelimaisen konsertin, joka on omistettu yhtyeen syyskuussa menehtyneen pasunisti Ville Nissisen muistolle. Harvinaislaatuisessa konsertissa kuullaan laaja kattaus kappaleita yhtyeen koko uran ajalta, vierailevilla muusikoilla maustettuna.
 • Risto Ylihärsilän johtama Risto-yhtye nähdään Sellosalissa 21. marraskuuta. Risto on valloittanut kuulijansa persoonallisen äkkiväärällä musiikillaan sekä kerännyt runsaasti kiitosta kriitikoiden keskuudessa. Illan avaa kolmen siskoksen muodostama yhtye Kaneli, jonka musiikissa ydin on tarttuvissa popkappaleissa ja kolmiäänisessä laulussa.
 • Hauskuus on taattua, kun blondit Krisse Salminen ja Heli Sutela nousevat Sellosalin lavalle lauantaina 15.11.!

Tapahtumat

RSS
 • Verta voi luovuttaa, jos on terve, 18–65-vuotias ja painaa vähintään 50 kiloa.
 • Toiminnanjohtaja Olli Valtonen, HelsinkiMissio

  Läheisistä huolehtiminen on ihmisen luontainen ominaisuus. Yhteisöllisyyden ansiosta lajimme on selviytynyt vuosituhansia. Miksi monista tuntuu nyt siltä, että olemme jatkuvasti menossa huonompaan suuntaan? Entä jos meidän käy hyvin? Ja mitä juuri minä voin tehdä asian eteen?
 • Plutonium 74
  26.11.2014 klo 19.00
  Plutonium 74 nähdään marraskuussa Sellosalissa syksyn ainoalla keikallaan, toteuttaen megaspektaakkelimaisen konsertin, joka on omistettu yhtyeen syyskuussa menehtyneen pasunisti Ville Nissisen muistolle.