Kalevi Louhivuori Free Fall Show feat. Osmo & Heini Ikonen


La 16.12. klo 19
Kalevi Louhivuori Free Fall Show: featuring Osmo Ikonen      
Michael Jackson Tribute: Heini Ikonen

 

Tänä iltana yleisöllä on mahdollisuus kuulla multilahjakkaan Osmon upeita kappaleita jotka nostavat tunnelman kattoon heti ensimmäisestä tahdista saakka! Suomen lahjakkaimpiin muusikoihin lukeutuva ja lukuisista tv-ohjelmista tuttu Osmo Ikonen julkaisi 16.10.2016  Let It Out -nimeä kantavan EP-levyn. Levyn päättää keväällä sinkkuna julkaistu ja radiosoittoakin saanut ”Rubba Dubba Love”.

Osmo Ikonen on julkaissut urallaan kaksi sooloalbumia, Stories From Within (2008) ja Heaven Or Hell Is Just A State Of Mind (2010). Oman soolouran lisäksi Ikonen tunnetaan muun muassa supersuosituista SuomiLOVE- ja Voice of Finland tv-ohjelmista.TV-ohjelmien lisäksi hän soittaa myös selloa Emma-palkitussa jazz-yhtyeessä Oddarrang, bassoa soul/funk -yhtye The Northern Governorsin riveissä ja koskettimia Sunrise Avenuen livekokoonpanossa.

Heini Ikonen on karismaattinen laulaja ja muusikko, joka on työskennellyt solistina sekä taustajoukoissa alan huippujen kanssa jo yli 10 vuoden ajan. Heini on tunnettu sielukkaasta äänestään ja vahvasta esiintymisestään, ja nyt Sellosalissa on mahdollisuus kuulla kuinka Heini tulkitsee Michael Jacksonin suurimmat hittikappaleet!

Illan rytmisestä riemuttelusta vastaa Kalevi Louhivuori &  Free Fall Unit!


Kesto noin 2 h 30 min, sis. väliajan 
Liput alkaen 20/15 € Lippupiste

Kaikukortti-tapahtuma
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara