Omaperäinen lauluntekijä Joose Keskitalo uuden yhtyeensä kanssa Sellosalissa

5.4.2017 klo 15.29

Joose Keskitalo julkaisi maaliskuussa kahdeksannen albuminsa nimeltään ”Julius Caesarin anatomia”, jota juhlistetaan konsertilla Sellosalissa 14. huhtikuuta. Kulttimainetta nauttivan Keskitalon omaperäinen lavakarisma, rujot sanoitukset ja laulujen aiheet ovat nostaneet hänet yhdeksi Suomen suosituimmista vaihtoehtoartisteista.

Uutta albumiaan Keskitalo kuvailee musiikillisesti monipuolisimmakseen, missä värikkäästi liikutaan Etelä-Amerikan rytmeistä vuoristolaisvalssiin ja mustalaisiskelmästä höyryiseen jazziin ja venäläiseen barditraditioon. Tekstillisesti se jatkaa Keskitalon edellisiltä levyiltä tutussa unien ja ilmestyksien maailmassa. Joosen uusi kokoonpano ”The Mystic Revelation of Teppo Repo” tuo puolestaan mukanaan sävyjä suomalais-ugrilaisesta paimenmusiikista, dubista ja jazzista. Yhtyeessä soittavat Otto Eskelinen (bandoneon, saksofoni), Eero Tikkanen (kontrabasso) ja Arwi Lind (rummut).

Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo keikalla 14. huhtikuuta Sellosalissa, liput alkaen 13,50 € ennakkoon Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.


Pe 14.4. klo 19
Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo


Maamme omaperäisin laulaja-lauluntekijä julkaisi kahdeksannen albuminsa maaliskuussa ja lähtee kiertueelle uuden yhtyeensä kanssa. Kulttisuosiota nauttivan Joose Keskitalon omintakeinen lavakarisma, rujot sanoitukset ja laulujen aiheet, kuten maailmanloppu, kuolema, vapaus ja riivaajat ovat nostaneet hänet yhdeksi Suomen suosituimmista vaihtoehtoartisteista.

Kesto 1 h 30 min, ei väliaikaa
Liput alkaen 13,50 € Lippupiste. Ovelta 14 €