Sellosalin syksyn Lasten lauantaissa seikkailevat Tatu ja Patu, Mimmi Lehmä, Ammuu-orkesteri ja monet muut pikkuväen suosikit

30.8.2017 klo 16.41


Linnateatterin ja Teatteri Hevosenkengän uusissa lastennäytelmissä pohditaan työn tekemisen ja ystävyyden monia eri puolia.

Syyskauden ensimmäisenä Lasten lauantaina 9.9. nähdään suositut Touholan veljekset Tatu ja Patu. Linnateatterin uudessa vauhdikkaassa esityksessä ystävykset tutustuvat erilaisiin ammatteihin ja pohtivat samalla miten mikäkin työ kannattaisi järjestää.

Lokakuussa Lasten lauantaissa konsertoivat tv:n lastenohjelmista tutut suosikit: 14.10. perheen pienimpiä laulattaa juontaja-muusikko Tuomo Rannankari ja 28.10. Eeva-Leena Pokela, joka yhdessä Loiskis-yhtyeen kanssa juhlistaa 100-vuotiaan Suomen lastenlaulukulttuuria.

Marraskuun 25. päivä salissa nähdään Mimmi Lehmä ja Varis. Espoolaisen Teatteri Hevosenkengän uusi näytelmä perustuu suosittuun lastenkirjaan ja laittaa katsojat miettimään ystävyyttä ja sen eri puolia. Joulukuussa nähdään vielä Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!n konsertit 8. ja 9.12.

Alakoululaisille on suunnattu Ahaa-teatterin uusi rap-musiikkinäytelmä Betoniviidakko, joka käsittelee kiusaamista ja unelmia. Musavideomaisesti etenevän näytelmän biisit on säveltänyt ja sanoittanut yksi maamme arvostetuimmista rap-artisteista: Paleface.

Aivan pienimmille kulttuurinharrastajille on tarjolla VauvaVau-esitys, joka on tanssiryhmä Satu Tuomisto + Comp:in teos vauvojen hurmaavuudesta. Esitys on jättimäisellä leikkimatolla tapahtuva liikkeellinen aistikokemus, jossa vauvat saavat tutkia ihmeellistä maailmaa liikkumalla, katselemalla, kuuntelemalla ja koskemalla. Esitys on suunnattu 3-15 kk:n ikäisille vauvoille ja taaperoille.

Näiden esitysten lisäksi Sellosalissa on monipuolinen valikoima arkiaamujen konsertteja, nukketeatteriesityksiä, animaatioita ja dokumentteja päivähoitoikäisille, alakoululaisille ja yläkoululaisille. Voit tutustua Sellosalin syksyn 2017 lasten ja nuorten tapahtumien tarjontaan osoitteessa www.sellosali.fi