All Female Panel

2018-02-10_AllFemalePanel_640x360


La 10.2. klo 20

All Female Panel on viiden koomikon kollektiivi, jossa vaikuttavat Ida Grönlund, Kaisa Pylkkänen, Eeva Vekki, Saana Peltola ja Anna Rimpelä. Kollektiivilla on takanaan yhteensä vuosikymmenten kokemus stand upista, jonka lisäksi kaikki ryhmän jäsenet ovat kunnostautuneet niin käsikirjoittajina kuin näyttelijöinäkin, eikä tv-näkyvyydeltäkään ole vältytty.

Kollektiivin vahvuus on toisiaan täydentävä monipuolisuus: All Female Panel on rohkea, henkilökohtainen, poliittinen, absurdi, leikkisä, häpeämätön ja sopivan hullu. Kollektiivista löytyy niin taitavia yleisölämmittäjiä kuin syvällisiä ajattelijoitakin, eikä näiden muijien illoista puutu mitään. Nimestään huolimatta tai juuri sen vuoksi, AFP:n illat ovat suunnattu aivan kaikille hyvän komiikan ystäville.

1.9. Helsingin Manalassa aloittaneen All Female Panel –klubin suuri suosio yllätti ja kaikki syksyn illat myytiin loppuun muutamassa viikossa, joten keväällä 2018 All Female Panel valloittaa Suomen ja vierailee Sellosalissakin kiertueellaan.

Ikäraja: K-18
Liput alkaen 20/16 € + toimitusmaksu, Lippupiste

Kaikukortti-tapahtuma
 

Aihealue:
  • Teatteri, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara