Huipputiimi – musiikkikomedia

Huipputiimi


La 5.5. klo 19

Huipputiimi on kolmen naisen komedia, jossa mitään ei säästellä. Esitys kertoo viihdealan hulluudesta huumorin keinoin ja musiikin siivittämänä.

Mitä tapahtuu, kun kaksi epätoivoisesti työtä hakevaa eri-ikäistä näyttelijäystävystä päättävät ratkaista pulmansa rakentamalla oman show’n ja palkkaavat siihen haitaristin? Kumpikin haluaa päästä näyttämään parastaan, mutta miten saa kaikki bravuurinsa yhteen ja samaan show’hun niin, että tilaa jää vielä toisellekin. Ja haitaristikin aikoo ottaa osansa. Torailusta ja kateudesta huolimatta kelpo näyttelijämme sparraavat toisiaan koe-esiintymisiin, mutta tilanne karkaa toistuvasti käsistä.

Huipputiimiläiset ovat koe-esiintymisten konkareita, mutta odottelevat vielä sitä suurta läpimurtoa, kunnes se yllättää. Tarinat Huipputiimissä perustuvat kokemukseen näyttelijän ihanneammatista ja sen varjopuolista, mutta komedia ei olisi komedia, ellei homma lähtisi lapasesta ja sen nämä naiset osaavat! Pystyykö huipputiimi lopulta osoittamaan olevansa todellinen huipputiimi?

Esitys ottaa kaiken irti Anneli Rannan ja Kirsi Ståhlbergin yhteisestä Salatut elämät -menneisyydestä. Mitä tapahtuu, kun kaksi draamaqueeniä ja huippulaulajaa nousee samalle lavalle?

Virtuoottinen nuori haitaristi Henna Leppänen ottaa upeasti tähtien keskellä oman tilansa.

Huipputiimi tarjoilee upeita esityksiä ja nauraa alan raadollisuudelle. Ylhäinen ja alhainen kohtaavat koomisesti show’ssa ja sen kulisseissa. Huipputiimissä huumori kohtaa koskettavuuden ja musiikki sykähdyttää. Laulut vaihtelevat koskettavista tunnelmapaloista riehakkaisiin poppibiiseihin ja tyylissä löytyy variaatiota tangosta salsaan ja 70-luvun diskoon.

Esityksen käsikirjoituksesta vastaa Rosa Meriläinen ja ohjauksesta Mikko Kivinen

Kesto 1 h 20 min, sis. väliajan
Liput alkaen 24/22 € + toimitusmaksu, Lippupiste

Kaikukortti-tapahtuma
 

Aihealue:
  • Teatteri, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara