Jaakko Saariluoma – Lavat auki (PERUTTU)

jaakko

PERUTTU!
To 10.9. klo 19 

Kiertue perutaan, koska kukaan ei voi ennustaa milloin Covid-19-tilanne on ohi. Lippurahat saa takaisin lipunmyyntipisteiden ohjeistusten mukaisesti vuoden 2020 loppuun saakka. Jaakko Saariluoma ja Suomen Stand Up Club Oy pahoittelee tilannetta. Lisätietoa kiertueen peruuntumisesta.

Lippupisteen ohjeet lippujen palautukseen: 
https://www.lippu.fi/help/?help_id=7206

Ticketmasterin ohjeet lippujen palautukseen: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/articles/360006469714-Miten-toimin-jos-tilaisuus-peruuntuu-

*****
PERUTTU: Jaakko Saariluoma lähtee kauan odotetulle soolokiertueelle ympäri Suomen syksyllä 2020!

Jaakko Saariluoma palaa viiden vuoden tauon jälkeen lavoille uudistuneen stand up -soolokiertueensa myötä. Jaakon soolokiertueet ovat olleet yleisömenestyksiä ja armotonta hyvän maun höystämää huumoria on luvassa tälläkin kertaa.

Syksyllä on luvassa stand up -show, jonka huumori sopii eri ikäisille katsojille, miehille ja naisille, vähemmistöille ja enemmistöille, stadissa ja landella. Monen vuoden tv-työskentelyn jälkeen Jaska odottaa sitä aitoa alkuperäistä esiintymislavaa ja mikrofonia, joilla hän kohtaa juuri teidät, lähes kaikkialla Suomessa, yli 20 paikkakunnalla.
Viime kiertueesta on aikaa jo viisi vuotta, joten tässä uudessa show’ssa kuulet, miten maailma makaa nyt ja mitä tällä välillä itse asiassa tapahtui. Lavat auki siis, tämä koko illan show on nähtävä!

Ikäsuositus K-15

Kesto 1 h 45 min, sis. väliajan

Liput 29,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Naulakkomaksu 2 €
 

Aihealue:
  • Teatteri, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara