Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band - Let It Be 50-vuotisjuhlakonsertti

2020-11-05_Jiri-Nikkinen

To 5.11. klo 19

The Beatles-levyihin perustuva Jiri Nikkisen luotsaama juhlakonserttisarja saa tänä syksynä jatkoa Let It Be -albumilla, joka julkaistiin vuonna 1970 yhtyeen viimeisenä pitkäsoittona, vaikka todellisuudessa se olikin nauhoitettu jo ennen Abbey Roadia. Levyn syntyvaiheet olivat riitaisia ja aamu kahdeksalta käynnistyneet Twickenhamin elokuvastudioiden harjoitukset eivät juurikaan enää inspiroineet bändin jäseniä. Kaikki mitä musiikissa pystyi saavuttamaan, oli jo saavutettu. Maailma oli polvillaan ja heillä kaikilla oli nyt muuta. Johnilla Yoko, Paulilla Linda, Georgella Pattie ja Ringolla Maureen. Levy oli raskas prosessi, jonka lopulta Phil Spector kursi kasaan lukemattomista eri kappaleiden otoista.

Kaikesta huolimatta asialla oli The Beatles ja kaikki mitä yhtye teki, muuttui edelleenkin kullaksi. Niin tämäkin. Levyllä on mm. kaksi upeaa Paulin balladia, The Long And Winding Road ja Let It Be. Levyltä myös kuulee miten toisiinsa vuosikaudet hitsaantunut yhtye parhaimmillaan voi groovata yhdessä.

Kaiken eristäytymisen johdosta sydän alkaa janoamaan kulttuuria ja sitä se myös saa. Tule mukaan nauttimaan maailman menestyneimmän pop/rock-yhtyeen musiikista Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin intohimoisella opastuksella! Albumi-konsertin jälkeen toisella puoliajalla soi muut tutut huolella valikoidut Beatles-hitit. Ilta on yhtä ilotulitusta!

Dig it!

Kesto 2 h, sis. väliajan

Liput 27 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara