Junior Ciné alakoulunäytös: Kaukana kotoa

2020-juniorcine-ylokulu

Ma 7.9. klo 10.15

Alakouluikäsille suunnattu elokuvanäytös

Ilmoita ryhmäsi mukaan täällä >> https://www.juniorcine.fi/2020/fi/ilmoittautumiset

KAUKANA KOTOA

Kieli: saksa, tekstitys: suomi
Ikäsuositus: yli 10-vuotiaat
Kesto 80 min
Vapaa pääsy

12-vuotias Ben muuttaa uuteen kaupunkiin ja edessä on siirtyminen uuteen kouluun. Ikävä entiseen kotiin kalvaa nuorta poikaa ja Ben kamppailee tunteidensa kanssa. Vaikka Ben onkin jalkapallotaituri, ei hän pääse loistamaan taidoillaan kentällä eikä juuri nauti muiden suosiota. Lisäksi mutkansa matkaan tuo toinen uusi oppilas, syyrialaispakolainen Tariq, joka tuntuu saavan kaiken huomion – myös pelikentällä. Mutta voisiko tässä olla uuden ystävyyden alku?

Kahden erilaisen maailman kohtaaminen käynnistää matkan, jonka aikana Ben oppii niin tuntemaan itseään kuin ympäröivän maailman tilaa. Kevyesti hengittävä elokuva tarttuu rohkeasti ajankohtaiseen teemaan, ja muistuttaa auttamisen ja empatian tärkeydestä.

_____

Sellosalin katsomokapasiteettia on rajattu, tapahtuma järjestetään normaalia pienemmällä asiakasmäärällä. Salihenkilökunta opastaa yleisöä paikan päällä. Tutustuthan ennen ilmoittautumista festivaalin turvallisuusohjeistuksiin.

Teethän ilmoittautumisen vain omalle ryhmällesi ja annathan kaikki pyydetyt yhteystiedot. Mikäli näytökseen saapuu paikalle muu ryhmästä vastuussa oleva aikuinen, ilmoita hänen yhteystietonsa lomakkeessa tai etukäteen sähköpostilla (maria.lehtonen(a)espoocine.fi).
 

Aihealue:
  • Kulttuuri, 
  • Elokuva
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat
Alue:
  • Leppävaara