JuuriJuhlan konsertit 8.-10.4. järjestetään virtuaalisena

11.3.2021 klo 11.10

JuuriJuhla-RotFest-kansanmusiikkifestivaali järjestetään tänä keväänä koronavirustilanteen vuoksi kokonaan virtuaalisena ja kotimaisten esiintyjien voimin. Sellosalin salikonsertit 8.-10.4.2021 nähdään maksullisina livestream-konsertteina.

Torstaina 8.4. klo 19 Värttinän rautaiset ja riehakkaat muusikot nousevat samalle lavalle verbaaliakrobaatti Palefacen kanssa. Perjantain 9.4. livestream-konsertissa on luvassa säkenöivää jouhikkomagiaa ja joikujen mystiikkaa VILDÀ sekä Pekko Käppi & K:H:H:L -yhtyeiden myötä. Lauantain 10.4. päätöskonsertissa nähdään juurimusiikkia ja tarinankerrontaa yhdistelevä Juurakko sekä aina yhtä vaikuttava Kimmo Pohjonen UZone.

Livestream-konserttilippujen hinta on 10€ + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi.

Mikäli olet ostanut lipun mihin tahansa JuuriJuhlan Sellosalin salikonserttiin ja olet antanut lipunoston yhteydessä sähköpostiosoitteesi, saat lipullasi katseluoikeuden kaikkiin kolmeen JuuriJuhlan maksulliseen livestream-konserttiin. Lippurahojen palautusta voi myös hakea 28.3.2021 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus. Jos haluat osallistua livestream-konsertteihin, mutta et ole antanut sähköpostiosoitettasi lippuoston yhteydessä, voit toimittaa sen 28.3. mennessä Lippu.fi:lle joko puhelimitse 010 633 1030 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi. Mainitse viestissäsi tilaajan nimi, tilausnumero ja sähköpostiosoite, johon toivot striimiliput toimitettavan.

Lisätietoja JuuriJuhlan verkkosivuilta.


Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara