Kitarasuuruus Esa Pulliainen ja veteraanirokkari Mr. Breathless tarjoilevat rautalankaa Sellosalissa

21.9.2020 klo 16.33

Esa Pulliainen ja Mr. Breathless soittavat kitaraa

Agents-yhtyeen nokkamies Esa Pulliainen on julkaissut uuden sivuprojektin veteraanirokkari Mr. Breathlessin kanssa. Elokuussa julkaistu neljän kappaleen ”Happy Rokkenrol! Vol.1” -EP on kunnianosoitus suomalaisen juurirockin kultakaudelle, The Boysille ja Hurriganesille.  
 
”Viimeiset kolme vuotta hulahti VilleAgentsBadding -urakoinnissa. Kokemus on ollut hieno ja jätti hyvät muistot. Nyt tuntuu oikealta hetkeltä palata nuoruuden musiikin, rokkenrollin ja rautalangan pariin. Mukaan saatiin vanhat soittokaverit Kai Pulliainen, Toni Liimatta ja rockpianisti/laulaja Mr. Breathless. Harjoituksia on pidetty taajaan ja kappaleita hiottu pää punaisena. Ohjelmisto on 70’s-henkistä rokkia ja paljon rautalankaa  vanha kunnon Mandschuriakin on kaivettu kätköistä. Keikkoja tulee olemaan suurimmissa kaupungeissa ja huomattavimmilla paikkakunnilla, kesällä myös perinteisillä tanssilavoilla spesiaali rock-iltoina.” 

”Lämpimästi tervetuloa kuulolle ja Cissen sanoin - ei muuta, ku Happy rokkenrol! (Cisse -73)” 

-Esa Pulliainen 
 

Esa Pulliainen & Mr. Breathless Sellosalissa torstaina 1. lokakuuta. Liput 30 € + toimitusmaksu (alk. 1 €) ennakkoon Lippupisteeltä ja tuntia ennen ovelta. 

----------------------------------------------------------------------------------------------

To 1.10. klo 19 
Esa Pulliainen w/ Mr. Breathless 


Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara