QueQueQue: Johanna Juhola: Imaginary Friends (SIIRTYY 18.11.2021)

Johanna Juhola

 
Huom! Tapahtuma on siirtynyt koronavirustilanteen vuoksi. Uusi esitysajankohta on to 18.11.2021.

6.5..2021 esitykseen ostetut liput käyvät sellaisenaan myös uuteen esitysajankohtaan. Mikäli siirretyn tapahtuman uusi ajankohta ei sovi, voi rahanpalautusta myös hakea allaolevan ohjeistuksen mukaan 15.5.2021 mennessä

Rahanpalautusta voi hakea tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus.

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen: 
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus 
Kalevantie 2 (B-talo) 
33100 Tampere 

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä. 

***

To 6.5. klo 19

Johanna Juholan visualisoidussa konsertissa harmonikansoittoon yhtyvät kankaille videoina projisoidut mielikuvitusystävät. Mukana ovat haitaripappa, jonka innoittamana soitto aikoinaan alkoi, youtube-tähtikavalkadi, rakastunut navigaattori, taputuskuoro ja kloonattujen Johannien orkesteri.

Äänensä, kasvonsa tai kätensä projektille ovat antaneet mm. vokaalitaiteilijat Emma Salokoski, Tommy Lindgren, Yona ja Maija Pokela, sirkustaiteilija Sampo Kurppa, lyömäsoittaja Sara Puljula ja tangoakrobaatit Timo Hakkarainen ja Marjo Kiukaanniemi.

Konsertin musiikkityylinä on Johannan kehittelemä fantasiatango, jossa tangon elementit yhdistyvät virtaavaan musiikilliseen tarinankerrontaan, saundeja keräillään harmonikan ympärille omasta lähiympäristöstä ja välillä käydään kylässä pelimanni- ja popmusiikin puolella. Konsertissa kuullaan sekä Johannan vanhempia lempibiisejä mielikuvitusystäville sovitettuina että uusia, tätä konserttia varten laadittuja sävellyksiä.

Aiemmissa projekteissaan Johanna on uudistanut mielikuvaa harmonikasta soittimena ja häntä on kutsuttu mm. harmonikan supersankariksi ja tangon kurittomaksi uudistajaksi. Omaperäinen musiikillinen tuotanto ja yhteistyö niin klassisen kuin jazz- ja konemusiikinkin huippunimien kanssa on tehnyt Johannan tunnetuksi varsinkin maamme rajojen ulkopuolella.

Kesto 75 min, ei väliaikaa

Liput 18,5€ + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.f

”Yksi menneen kesän Haapavesi Folkin kohokohtia oli Johanna Juhola & Imaginary Friends produktion kokeminen. Live-musiikin, ääninauhojen ja videon kokonaisuus vei täysin omaan maailmaansa ja konsertin päätyttyä kuulija leijui pitkään elokuvan ja todellisuuden välimaastossa.”
--Paul Silfverberg, Kansanmusiikki-lehti 2/2016
 

 

Aihealue:
  • Musiikki, 
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara