Saimaa vie kuulijat musiikilliselle matkalle läpi suomalaisen urheilun historian Sellosalissa 24.5.

2.5.2018 klo 12.22

2018-05-24_Saimaa1

Saimaa vie kuulijat musiikilliselle matkalle läpi suomalaisen urheilun historian Sellosalissa 24.5.

Saimaa esittää kolmannen levynsä, Ylen Urheilu-Suomi sarjaa varten sävelletyn soundtrackin, kokonaisuudessaan Sellosalissa.

Urheilu-Suomen musiikki maalaa urheilumaailman historiallisen katsauksen lisäksi vahvasti 1970- ja 80-lukujen ajankuvaa ja nostalgisia muistoja. Monipuolisella albumilla kuullaan myös hip hop -vaikutteita ja 90-luvun kaikuja.

Saimaa-yhtyettä luotsaava muusikko Matti Mikkola on ammentanut inspiraatiota levylle muun muassa 80-luvun tietokonepeli Commodore 64:sta sekä tv-sarja Ritari Ässästä. Mikkola on säveltänyt kasoittain Suomirock-klassikoita, muun muassa Tehosekoittimelle. Hänelle on kertynyt lukuisia palkintoja ja kymmeniä kultalevyjä. Alun perin progressiivista rockia esittänyt Saimaa-yhtye perustettiin vuonna 2004.

Sellosalin konsertissa on luvassa todellinen musiikillinen trippi, kun Suomen psykedeelisin suurkokoonpano Saimaa johdattaa kuulijansa mitä moninaisimpien soundimaisemien kautta suomalaisen urheilun historiallisiin hetkiin.

Saimaa 24. toukokuuta Sellosalissa, liput alkaen 19,50 €, ennakkoon Lippupisteestä ja tuntia ennen ovelta.

https://www.facebook.com/saimaaband/

Saimaa – Lentävä Suomalainen:
https://www.youtube.com/watch?v=J7C6Nqo4lfY

To 24.5. klo 19
Saimaa

Juhani Kölle Grönroos (soolokitara), Jussi Paavola (huilu ja saksofoni), Jesper Anastasiadis (laulu ja akustinen kitara), Eppu Kosonen (1. rummut ja laulu), Tumppi Rönnholm (2. rummut), Tonki Kulku (perkussiot), Mane Kanervo (basso), Juha Kuoppala (koskettimet), Mikael Myky Myrskog (koskettimet) ja Matti Mikkola (komppikitara).

http://sellosali.fi/fi-FI/Saimaa(133987)

Liput alkaen 19,50 € + toimitusmaksu, Lippupiste