Sellosalin lämpiössä retrotunnelmaa ja vintage-löytöjä lauantaina 8.6.

17.5.2019 klo 12.58

2019-06-08_Vintage

Vanhojen tavaroiden, vintagen ja keräilyn ystäville viime vuonna ensimmäistä kertaa Sellosalin lämpiössä järjestetty tapahtuma saa jatkoa.

Lauantaina 8. kesäkuuta järjestettävässä tapahtumassa on edustettuna valikoima vintage-esineiden, vaatteiden ja muun vanhan tavaran myyjiä. Yleisöä viihdyttää tapahtuman ajan DJ Fiona Timantti ja Hi-Five Quintet, perinteistä rhythm & bluesia ja soulia soittava kokoonpano. Orkesterin ohjelmisto koostuu pääosin tunnetuista kappaleista, joita ovat esittäneet mm. Ruth Brown, Etta James, Marvin Gaye ja Wilson Pickett, jonka lisäksi yhtye esittää joitakin omia teoksiaan.

Tapahtumassa on mukana myös Wilhelmina Af Fera loihtimassa ennakkovarauksen tekeville upeita vintage ja pin-up -kampauksia. Soittoniekanaukiolla Sellosalin edustalla on puffetti koko tapahtuman ajan ja pari retrohenkistä menopeliä. Yleisön ihasteltavina on jenkeistä tuotu valkoinen Mustang sekä upea Kupla.

Samaan aikaan vieressä sijaitsevalla Sellon kirjastolla käydään levykirppistä. Vanhan tavaran ystävälle on siis luvassa runsaasti ohjelmaa lauantain ajan!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Leppävaara-seuran kanssa.

Lepuskin Retro & Vintage lauantaina 8. kesäkuuta Sellosalissa (Soittoniekanaukio 1 A, Espoo) klo 10-15. Vapaa pääsy.

https://www.facebook.com/events/760084731008464


Aihealue:
  • Kulttuuri
Alue:
  • Leppävaara